Entry-header image

Conference

Het hotel bestaat uit drie verdiepingen en is aan zee gelegen. Op het gelijkvloers, vinden we buiten de receptie ook een comfortabele lounge waar u kunt genieten van een kopje thee.

Hotel Monaco is een perfecte oplossing voor zakelijke klanten. Als u uw collega’s accommodatie moet bieden, of als u op zoek bent naar een plaats voor een vergadering of om opleidingsdagen te organiseren of een verjaardag te vieren, dit is de plaats die u wilt kiezen. Omdat we een klein boutique hotel zijn, kunnen we bijzonder flexibel zijn en in al uw behoeften voorzien. We kunnen u drie maaltijden per dag aanbieden. Afhaalmaaltijden zijn ook mogelijk. U kunt een printer en scanner gebruiken, we kunnen transport organiseren, en nog veel meer. Sommige van onze zakelijke klanten werken al meer dan 10 jaar met ons samen. En we zullen heel graag ook met u samenwerken!

Stuur uw verzoek naar info@hotelmonaco.be of gebruik het onderstaande contactformulier.

Faciliteiten

Monaco voorziet alle nodige voorzieningen aan alle gasten om hun ervaring in ons hotel onvergetelijk en aangenaam te maken. Wij geven om uw verblijf hier en regelden alle voorzieningen die u nodig heeft voor uw comfort.

TV
Drankjes
King-bedden
Airconditioning
Rookvrij
Badkamers